Якщо є на світі рай, то це – Буковинський край

Читать на русском

Сьогодні, 30 жовтня 2013 року, Департамент соціального захисту населення Чернівецької облдержадміністрації прозвітувався про найменшу в Україні загальну суму заборгованості зі сплати заробітної плати, пенсій, стипендій, соцвиплат, орендної плати за паї. Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на офіційний сайт Чернівецької ОДА.

Як зазначалось на засіданні Департаменту, лідерство регіону досягнуто шляхом "системної роботи органів виконавчої і представницької влади області". Про те, що Чернівецька область найменша за чисельністю населення в Україні, в звіті не йшлось.

Імовірно, регіон також може пишатись найнижчою в Україні загальною кількістю злочинів, хворих на туберкульоз та невлаштованих у дитсадки дітей. Якщо є на світі рай, то це – Буковинський край.

Нагадаємо, влітку голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв отримав доручення від Президента України до 31 грудня цього року виплатити заборгованість на економічно-активних підприємствах. Сам Папієв в січні обіцяв зберегти в 2013 році тенденцію зростання зарплат в регіоні.

Відповідно до даних проекту "Слово і діло" рейтинг відповідальності Михайла Папієва складає 23%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: