15 євроінтеграційних законів - це ще не крапка

Читать на русском

Володимир Рибак заявив, що парламент уже прийняв 15 євроінтеграційних законів. Про це повідомляє проект "Слово і діло" з посиланням на офіційний сайт Партії регіонів.

Нагадаємо, що спікер обіцяв, що всі необхідні для євроінтеграції законопроекти будуть ухвалені спочатку в липні, а пізніше – у вересні. Три дні тому Володимир Рибак заявив, що до Вільнюського саміту парламент ухвалить ще три євроінтеграційних закони: про прокуратуру, про створення незалежного бюро розслідувань та про зміни до виборчого законодавства.

Зауважимо, що і представники влади, і представники опозиції заявляли, що будуть підтримувати всі євроінтеграційні закони.

Щодо вирішення "питання Тимошенко" Голова Верховної Ради зазначив, що "в парламенті сьогодні десь чотири чи п’ять кандидатів у президенти, і чи хочуть вони, щоб Юлія Тимошенко виходила на волю, чи ні - я не знаю". Раніше Володимир Васильович обіцяв, що правове рішення щодо лікування Юлії Тимошенко буде прийняте в жовтні.

Крім того, Володимир Рибак підрахував кількість реформ, які, на його думку, відбуваються в Україні – 21. Щоправда, повного списку він не оголосив. Зате розказав, що "Україна - багата держава", а депутати, замість того, щоб кричати, що все погано, мають приймати закони на поліпшення життя українців.

Відповідно до даних проекту "Слово і діло", у Володимира Рибака 7 виконаних і 13 невиконаних обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: