Понад 80% українців так чи інакше допомогли армії

Читать на русском

Понад 80% українців або побували в зоні АТО у якості військовослужбовців, або були залучені до волонтерської діяльності.

Про це під час привітання «кіборгів» з Донецького аеропорту з Днем Збройних сил України сказав Президент України Петро Порошенко, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу глави держави.

Сьогодні Петро Порошенко зустрівся з військовими, що прибули на ротацію з Донецькеого аеропорту, а також із волонтерами, що допомагають військовим у зоні АТО.

За словами Президента, понад 80% українців тим чи іншим чином долучилися до допомоги українським військовослужбовцям, що захищають інтереси країни в зоні проведення антитерористичної операції. Незважаючи на проблеми забезпечення, боєздатність української армії зростає, констатував Порошенко.

Читайте також: Парубій сподівається на добровольців, але визволяти їх з полону не поспішає

Нагадаємо, ще на початку осені в Міністерстві оборони України висунули ініціативу щодо залучення волонтерів до роботи у департаменті забезпечення та закупівель, а нещодавно сам Президент Порошенко пообіцяв працевлаштувати добровольців у всі силові відомства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: