Полторак, Ляшко та Шандра забезпечать квартирами військоослужбовців

Читать на русском

Міністерство оборони України планує надати квартири військовослужбовцям.

Міністр оборони України, генерал-полковник Степан Полторак 4 грудня 2014 року запевнив, що Міністерство оборони України має намір передати до кінця 2014 р. українським військовослужбовцям 546 службових квартир.

Система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала обіцянку міністра та промоніторила, хто ще з політиків давав подібні обіцянки.

Так 9 вересня була зафіксована обіцянка від народного депутата Олега Ляшко, який заявив, що планує найближчим часом подарувати чотири квартири сім'ям учасників бойових дій на сході.

«Найближчим часом ми плануємо подарувати ще 4 квартири сім'ям учасників бойових дій на сході. Усі, хто зараз не під кулями на фронті, зобов'язані допомагати нашим героям. Мільйонерів в нас, як комах, хай би не жлобилися і теж купували квартири для тих, хто сьогодні приймає на себе найстрашніший удар на передовій», - каже політик.

Також голова Київської ОДА Володимир Шандра запевнив, що родини бійців, які загибли під час АТО на сході країни, отримають квартири. Київською ОДА було придбано чотири квартири сім'ям військовослужбовців, загиблих в зоні проведення АТО.

Читайте також: Що обіцяли бійцям АТО: Порошенко, Богомолець, Денисова

А голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Троценко забезпечив родини прикарпатців, які загинули у зоні бойових дій, квартирами та земельними ділянками.Так на придбання помешкань було виділено 2866,53 тис. грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: