Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Шандра запевнив, що родини бійців, які загинули під час АТО на сході країни, отримають квартири

Голова Київської ОДА Володимир Шандра 20 червня 2014 р. запевнив, що родини бійців, які загинули під час АТО на сході країни, отримають квартири.
Виконано
Сказано 20 червня 2014 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Volodymyr.Shandra/posts/724892060885805
  • Лист заступника керівника апарату Київської ОДА А.Сельського
  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247687309&cat_id=244277212
  • http://kp.ua/kiev/506914-vladymyr-shandra-o-pereselentsakh-y-uchastnykakh-ato-vse-khotiat-zhyt-poblyzhe-k-kyevu-a-hde-mesto-vziat
  • http://visnik-press.com.ua/?p=40661
  • http://www.5.ua/ato-na-shodi/Minsotspolityky-napravylo-koshty-na-zakupivliu-633-kvartyr-dlia-simei-zahyblykh-u-zoni-ATO-biitsiv-95199.html
  • http://www.kyiv-obl.gov.ua/news/article/golova_kijivskoji_oblderzhadministratsiji_privitav_z_dnem_zbrojnih_sil_vijskovih_oblasti
  • http://www.president.gov.ua/news/prezident-predstaviv-novogo-golovu-kiyivskoyi-oda-maksima-me-36696

Результат

Відповідно до листа Київської обласної державної адміністрації від 20 листопада 2014 року, Київською ОДА було придбано чотири квартири сім'ям військовослужбовців, загиблих в зоні проведення АТО. Також, обласна влада звернулася до міністра оборони України, з проханням, при підготовці пропозицій Кабінету Міністрів України щодо виділення коштів для закупівлі житла, врахувати сім'ї загиблих військовослужбовців - учасників АТО рядового, сержанського та офіцерського складу Київської області.

17 листопада 2014 року голова Київської ОДА Володимир Шандра вручив ключі від нових квартир в Борисполі сім'ям загиблих військовослужбовців в зоні АТО.

23 липня 2015 року в інтерв'ю Шандра зазначив, що наразі вже виділені гроші на 108 квартир для сімей загиблих учасників АТО. 16 вересня 2015 року родина українського військового Руслана Тимченко, який загинув під час бойових дій на Донбасі, отримала двокімнатну квартиру в селі Чубинське Бориспільського району. Днями було оформлено договір щодо купівлі-продажу майна.

9 жовтня 2015 року заступник міністра соціальної політики Василь Шевченко повідомив, що у Київській області закуплено 32 квартири для передачі родинам загиблих в АТО або інвалідам I та II групи.

7 грудня Володимир Шандра повідомив, що упродовж останнього часу на Київщині було вручено 64 квартири для сімей загиблих бійців АТО та інвалідам І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які були учасниками військового конфлікту на Донбасі.

3 лютого 2016 року Президент Петро Порошенко представив колективу Київської обласної державної адміністрації нового керівника – Максима Мельничука. Він замінив на цій посаді Володимира Шандру, який написав заяву про звільнення за власним бажанням.