Кличко дав на відновлення «Жовтня» обіцяні 10 тисяч

Читать на русском

Київський міський голова Віталій Кличко виконав свою обіцянку і пожертвував на відновлення кінотеатру «Жовтень» 10 тисяч гривень.

Дану обіцянку мер Києва дав місяць тому, 31 жовтня, інформує «Слово і Діло».

Як повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації, сьогодні, 1 грудня Кличко перерахував 10 тисяч гривень на відновлення кінотеатру «Жовтень» до новоствореного благодійного фонду «Відновимо разом».

«Фонд для відновлення кінотеатру «Жовтень» зареєстрований. Я, як і обіцяв, перерахував 10 тисяч гривень. Наше завдання – разом відновити і зберегти кінотеатр. Було б добре, якби всі небайдужі кияни долучилися і зробили свій внесок у цю добру справу», - зазначив міський голова Києва.

У той же час, незважаючи на обіцянку Кличка про передачу кінотеатру «Жовтень» трудовому колективу кінотеатру, київський апеляційний господарський суд прийняв рішення про виселення ТОВ «Кіноман» з приміщень кінотеатру.

Поточний рейтинг Віталія Кличка в системі «Слово і Діло» становить 29% - він виконав 73 з 254 зафіксованих проектом обіцянок, ще 139 його обіцянок знаходяться в процесі виконання. Які заяви столичного градоначальника мають статус «не виконано», дивиться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: