28 листопада – перший круглий стіл «Слова і Діла», присвячений меру Черкас

Читать на русском

В п'ятницю, 28 листопада, активісти проекту «Слово і Діло» спільно Черкаською обласною організацією Комітету виборців України проведуть круглий стіл за результатами 6 місяців роботи міського голови Черкас Сергія Одарича.

Під час круглого столу «6 місяців після повернення на посаду мера Черкас Сергія Одарича: перші результати, актуальні питання та проблеми» будуть представлені результати моніторингу ефективності роботи чиновника, складеного на основі аналізу виконання його обіцянок.

Свою оцінку роботі міського голови з моменту його переобрання на виборах у травні 2014 року дадуть також представники місцевої громади та експерти. Серед запрошених гостей та експертів – представники Черкаської міської ради, міськвиконкому, Черкаської обласної благодійної організації «ПАРИТЕТ», громадської мережі «ОПОРА», руху «ЧЕСНО», «Фонду громади міста Черкас», Товариства фахівців з промислового менеджменту.

Початок заходу: 28 листопада, 11:00.

Місце проведення: м. Черкаси, вул. Дашкевича, 19, 2-й поверх, оф. 67 (ТРЦ «Хрещатик-Сіті»), прес-центр Інформаційного агентства «МедіаМайдан».

Кількість учасників обмежена. Акредитація за телефоном: +38 (095) 214-49-66 або за електронною адресою [email protected] до 10:00 28 листопада.

Система народного контролю «Слово і Діло» здійснює комплексний моніторинг діяльності та стану виконання обіцянок українських політиків та чиновників на постійній основі. Найближчим часом активістами організації заплановані ще 6 круглих столів щодо діяльності міських голів – у Чернівцях, Сумах, Одесі, Херсоні, Миколаєві та Києві. Для отримання більш детальної інформації щодо круглого столу у вашому місті стежте за анонсами на сайті «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: