Львівський губернатор Турянський викликав Садового на «дуель» поліграфів

Читать на русском

В. о. голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Турянський запропонував міському голові Львова Андрію Садовому разом пройти перевірку на детекторі брехні.

Про це губернатор заявив на зустрічі з представниками громадських організацій та профспілок, присвяченій підсумкам 100 днів його перебування на посаді, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Зокрема, Турянський обурений, що просто в день його призначення на посаду в місцевих ЗМІ з'явився потік негативної інформації про нього. «Не встиг я прийти на робоче місце, як почалися висмоктані з пальця закиди», - каже губернатор Львівщини.

Причому, за його словами, найбільше нападок на його персону було скоєно за допомогою інтернет-видання «Zaxid.net» та «24 телеканалу», які «мають відношення до Садового».

У той же час Турянський не горить бажанням подавати до суду, «щоб не відволікатися від державних справ», і тому, щоб уникнути взаємних звинувачень, пропонує меру Львова Андрію Садовому разом пройти «детектор брехні». «І тоді ми будемо чистими перед суспільством», - вважає в. о. голови Львівської ОДА.

Він також додав, що бюджетні кошти на це витрачатися не будуть. При цьому губернатор області запропонував представникам громадських організацій і профспілок, які брали участь у зустрічі, проголосувати за цю пропозицію, і більшість її підтримала.

Тим часом реакція Андрія Садового на виклик Турянського поки що не відома.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: