Регіональні круглі столи від «Слова і Діла»: оціни ефективність свого мера

Читать на русском

Цієї п'ятниці, 28 листопада, система народного контролю «Слово і Діло» розпочне серію регіональних круглих столів з метою оцінки роботи мерів українських міст, обраних у травні 2014 року.

Першим градоначальником, що потрапить під об'єктив громадськості, стане міський голова Черкас Сергій Одарич.

Через 6 місяців з дня початку роботи мерів українських обласних центрів «Слово і Діло» пропонує підвести перші підсумки їх роботи. Чи виконує мер вашого міста свої передвиборчі обіцянки? Яка ефективність його роботи? І які наслідки політичної безвідповідальності чиновників міського рівня для держави в цілому та мешканців окремих міст зокрема?

Всі ці питання активісти системи народного контролю з'ясують під час безпосереднього обговорення на регіональних круглих столах, що вже заплановані в Черкасах, Чернівцях, Сумах, Одесі, Херсоні, Миколаєві та Києві. В ході кожного з круглих столів буде презентований спеціальний моніторинг виконання обіцянок голів кожного з міст, проведене експертне обговорення ефективності їхньої роботи.

Першими вже цієї п'ятниці для обговорення проблем та перспектив роботи свого міського голови запрошуються жителі Черкас. Подробиці – в анонсах «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: