Ляшко розповів, на що розраховує в новому уряді

Читать на русском

Лідер «Радикальної партії» та новообраний депутат українського парламенту Олег Ляшко розповів, що в ході коаліційних перемовин його партія буде претендувати на посади 3 міністрів в новому уряді.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Зокрема, Ляшко хоче посадити представників «Радикальної партії» в крісла міністрів внутрішніх справ, енергетики й паливної промисловості, а також міністра освіти.

Між тим, формування угоди про коаліцію триває. Сьогодні переговори між представниками «Блоку Петра Порошенка», «Народного Фронту», «Самопомочі» та «Радикальної партії» тривають у будівлі Верховної Ради України. До переговорів також була запрошена «Батьківщина», однак її представників в будівлі парламенту журналісти так і не побачили.

Читайте також: Каменем спотикання в перемовинах БПП і «Народного Фронту» є МВС

Нагадаємо, днями кандидат у народні депутати від партії «Народний Фронт» В’ячеслав Кириленко заявив, що участь політичної сили Олега Ляшка в коаліції – під питанням через сумніви в його «політичній прозорості».

Додамо також, що, за інформацією ЗМІ, йде обговорення кандидатури Віктора Пинзеника на посаду міністра економіки та Ольги Богомолець – в якості очільника Міністерства охорони здоров’я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: