Бондаренко впевнений, що Тимошенко скоро повернеться у велику політику

Читать на русском

Колишній голова КМДА, а нині депутат Київської міської ради та член партії «Батьківщина» Володимир Бондаренко вважає, що час Юлії Тимошенко у великій політиці ще не пройшов.

Про це він сказав в інтерв'ю LB.ua, передає «Слово і Діло».

Зокрема, Бондаренко заявив, що до влади прийшла «вся молода команда Черновецького, і ті, кого називають «любими друзями». «А їхні методи - відомі. Вони, крім рейдерства, більше нічого не вміють», - зазначив екс-очільник КМДА.

Відповідаючи на запитання, чи не пройшов час лідера «Батьківщини» Юлії Володимирівни Тимошенко, Бондаренко відповів: «Ні! А ми ось подивимося через пару місяців. Мені цікаво, що, крім слів та обіцянок, запропонує нова влада».

«Час — складний, і подивимося, чи не будуть, як то кажуть, живі заздрити мертвим», - додав він.

Бондаренко також розкритикував колишніх однопартійців Тимошенко, які покинули «Батьківщину». «Очі в неї (Тимошенко - Ред.) світитися могли б, якби не «соратники», які вхопилися за владу і зробили все, щоб вона не підняла голову. А вони сьогодні усі при владі. Самі пішли з «Батьківщини», а весь свій бруд залишили на партії. Це точно не надихає», - сказав Бондаренко.

Крім того, за словами колишнього голови Київської міської державної адміністрації, кампанія «Батьківщини» на цих парламентських виборах була «більш благородною, ніж у тих сил, які всовували у список по п'ять польових командирів, частина з яких ніколи ніде і ні з ким не воювала».

Читайте також: Аваков оголосив список міністрів і депутатів, які залишили «Батьківщину»

За результатами 99,92% оброблених протоколів дільничних виборчих комісій з підрахунку голосів на позачергових парламентських виборах, партію ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко підтримали 5,68% українців. При цьому сама Тимошенко вже заявила, що її партія в новому парламенті не збирається переходити в опозицію до діючої влади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: