Аваков оголосив список міністрів і депутатів, які покинули «Батьківщину»

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков залишив «Батьківщину».

Про це він повідомив у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

«Дружба випробуваннями, тоді на Майдані - сьогодні на війні - для мене найчастіше вище політичних позицій. Вона вище, вона справжня, вона дасть найвищу домінанту і, в кінцевому рахунку, зведе нас всіх до правильного рішення.. А поки я пішов», - написав Аваков.

«Я поважаю думку друзів і політиків в «Батьківщині», які вважають, що опозиція до Порошенка - велике благо для країни. Розумію логіку їх заперечень і аргументів, розумію відтінки і умови можливого об'єднання .. все розумію. Але чесно висловлюю свою позицію - в сьогоднішній ситуації це не правильно і не допустимо. Тільки єдність, попри все .. Передавити власне его, переконати в тактиці союзників.. У мене не вийшло переконати друзів. Пройде час - спробую ще..», - пояснив Аваков.

Читайте також: Турчинов і Яценюк заберуть у Тимошенко частину «Батьківщини»

У той же час він повідомив, що з «Батьківщини» також пішли Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк, Людмила Денісова, Павло Петренко, Гриневич, Головко, Матейченко, Пашинський, Парубій, Пишний, Бурбак, Хміль, Апостол, Ємець, і Лунченко.

«Що далі? Будемо відстоювати, будувати Україну - вільну і щасливу. Нехай з різних позицій, але разом!», - резюмував міністр.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: