Після виборів Тимошенко хоче працювати з Порошенком

Читать на русском

Кандидат у депутати і лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що її партія в новому парламенті не збирається переходити в опозицію.

Про це вона сказала в ефірі програми «Шустер Live», інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УП».

«Я готова допомагати президенту, прем'єр-міністру, уряду в усіх їхніх справах. І я абсолютно точно зараз кажу, що в новому парламенті «Батьківщина» не буде в опозиції, ми ідемо в коаліцію демократичну», - заявила Тимошенко.

Читайте також: Порошенко вирішив, що в його команді Тимошенко не місце

Крім того, на думку екс-прем'єра, одночасно з виборами 26 жовтня в країні має відбутися референдум про вступ України в НАТО.

«Ми сьогодні завершили збір підписів в Україні за проведення референдуму щодо вступу України в НАТО… Ми зібрали 3 мільйони 300 тисяч 931 підпис українців, які сьогодні звернулися до президента, які попросили його, негайно указом, як це передбачено в Конституції, оголосити одночасно з виборами до парламенту референдум щодо вступу України в НАТО 26 жовтня», - повідомила Тимошенко.

При цьому, на зауваження ведучого, що до цього часу просто не встигнуть надрукувати бюлетені, вона зазначила: «Якщо є політична воля, якщо є бажання захистити Україну, розпочати процес інтеграції України в НАТО, це справа однієї хвилини».

«У президента є право видати указ про проведення Всеукраїнського референдуму, і у президента є всі можливості ці нещасні бюлетені на одне запитання надрукувати за одну ніч», - додала лідер «Батьківщини».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: