Білоус подасть у ВР податкову реформу, яку не зміг «проштовхнути» Яценюк

Читать на русском

Голова Державної фіскальної служби Ігор Білоус пообіцяв внести на розгляд Верховної Ради законопроекти щодо реформування податкової системи України негайно після формування нового уряду.

Спробу здійснити це 16 вересня вже зробив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, але тоді народні депутати розкритикували прем'єрські ініціативи і навіть не внесли їх до порядку денного, пише «Слово і Діло».

Коментуючи це, Яценюк назвав поведінку нардепів «передвиборчою істерією». Раніше він наголошував на тому, що уряд не прийматиме Державний бюджет на 2015 рік на основі старої законодавчої бази, а депутатам порадив долучитися до внесення правок до запропонованих ним законопроектів.

Відтак виконати обіцянку прем'єра тепер спробує головний податківець країни – Ігор Білоус. «Ми готові подати законопроекти на наступний же день після формування уряду. Очікуємо тільки формування нового парламенту і нового уряду», – сказав голова фіскальної служби.

Читайте також: Яценюк передумав міняти Конституцію України?

Крім того, на цю мить чекає на виконання обіцянка Яценюка щодо впровадження усього пакету реформ, передбаченого програмою МВФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: