Ляшко не проти опинитись в компанії Порошенка і Яценюка

Читать на русском

Кандидат в народні депутати і лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що його політична сила готова увійти до майбутньої коаліції в парламенті.

Про це він повідомив у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Усвідомлюючи необхідність ефективної роботи нового парламенту та майбутнього коаліційного уряду, зважаючи на надскладну соціально-економічну ситуацію в Україні, що призвело до катастрофічного зниження рівня життя мільйонів людей, Радикальна партія Олега Ляшка заявляє про свою готовність до входження до нової парламентської більшості», - написав Ляшко.

Водночас, на думку головного радикала країни, першочерговими рішеннями діяльності коаліції мають бути заборона продажу землі сільськогосподарського призначення, зниження пенсійного віку жінок, скасування довічного призначення суддів, скасування депутатської недоторканності, а також ліквідація олігархічної монополії на ЗМІ.

Цікаво, що лідер пропрезидентської партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко раніше заявив про те, що в майбутній коаліції може бути представлено тільки п'ять політичних сил - окрім БПП і «Народного фронту», на переговори, що стосуються коаліції були запрошені «Свобода», «Самопоміч» і «Батьківщина». Радикальної партії Олега Ляшка у списку запрошених не виявилося.

Читайте також: Коаліція з «Самопоміччю» під великим сумнівом - політолог

Нагадаємо, раніше про своє бажання увійти в парламентську більшість також заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: