Добкін «прихистить» люстрованих

Читать на русском

Колишній голова Харківської обласної державної адміністрації та кандидат на дострокових виборах від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін обіцяє створити штаб юридичного захисту для постраждалих від люстрації.

Про це він повідомив 10 жовтня «Газеті по-українськи», передає «Слово і Діло».

«Місто Харків славиться своєю юридичною школою, тут працюють найкращі правознавці та юристи країни. Тому юридичний штаб громадського руху по захисту прав усіх постраждалих від неконституційного закону про люстрацію буде створений саме в Харкові. «Опозиційний блок» залучить в юридичний штаб кращих фахівців, правознавців, консультантів, які відстоюватимуть права близько двох 2 мільйонів осіб, що потрапляють під дію закону «Про очищення влади», - заявив Михайло Добкін.

На думку політика, «за допомогою юридичного штабу, куди звертатимуться постраждалі від дії закону, в опозиції з'явиться достатньо підстав, щоб наполегливо рекомендувати владі скасувати цей дискримінаційний закон про люстрацію».

Зараз ця обіцянка знаходиться в процесі виконання. Чи дотримає Добкін своє слово, аналітики «Слова і Діла» промоніторять через 1 місяць. На даний момент політик дав 147 обіцянок, всього 33% з яких виконані.


ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: