Перевершити безвідповідальність Пилипишина може депутат від Блоку Порошенка

Читать на русском

Ситуація в столиці завжди була політичним орієнтиром для більшості українських регіонів. І справа не лише в питаннях суспільних настроїв киян, кількості протестного електорату серед містян чи мітингів на вулицях. В першу чергу, завжди брались до уваги політичні фігури столиці та їхній рівень впливу на визначення загальнополітичної лінії розвитку не лише Києва, але й країни в цілому.

Сьогодні у столиці достатньо таких політичних фігур, починаючи від мера столиці Віталія Кличка та його заступників, закінчуючи рядом громадських діячів та народних депутатів, яким, з їх таки слів, не байдужа доля киян.

Однак 26 жовтня поточного року персональний склад останніх може змінитись, а відтак, не виключення, що це матиме певний рівень впливу і на життя самої столиці. З огляду на це, «Слово і Діло» пропонує вашій увазі зведений порівняльний аналіз ефективності діючих народних депутатів ВРУ VII скликання, котрі знову балотуються по київській мажоритарці і мають достатньо не погані шанси перемогти. 

Та чи дійсно їхня перемога на округах означатиме перемогу професіоналізму і ефективності, що завжди воліють бачити в особі власних народних обранців пересічні виборці? Усі відповіді продемонстровані в таблиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: