Передвиборна програма Філатова: Україна має почути Дніпропетровськ?..

Читать на русском

У своїй передвиборній програмі кандидат у народні депутати та заступник голови Дніпропетровської обласної адміністрації сулить чимало вигод дніпропетровцям: окрім стандартного покращення інфраструктури та ЖКГ, Філатов обіцяє надати регіону більше фінансування, ніж у інших областей.

Таку заяву, яка до болю нагадує широковідомий лозунг про Донбас, виявило «Слово і Діло», вивчаючи передвиборну програму Бориса Філатова.

«В умовах анонсованої Президентом децентралізації влади дніпропетровці нарешті зможуть отримати долю суспільного багатства, що пропорційна внеску нашої області в загальнодержавну скарбницю. Тобто населення регіону-донора, що є становим хребтом країни, має й жити краще за інших», - йдеться у програмі Філатова. У зв'язку з цим він бере на себе зобов'язання інціювати зміни до законодавства щодо оптимізації міського та державного бюджетів і розширення фінансових прав місцевих громад. За рахунок цього бюджет Дніпропетровська зросте удвічі, переконаний кандидат.

Крім того, Філатов, що балотується як самовисуванець в одномандатному виборчому окрузі №27, обіцяє землякам розв'язати такі проблеми, як транспортне сполучення, облаштування зон відпочинку та модернізація житлово-комунального господарства округу.

Серед передвиборних зобов'язань кандидата є й такі, що частково дублюють його обіцянки, зафіксовані «Словом і Ділом» раніше. Так, до прикладу, він пообіцяв українській армії найсучасніше обладнання, а родинам військових - надійні соціальні гарантії. Між тим, саме з ініціативи Філатова у квітні 2014 року був створений батальйон спеціального призначення «Дніпро», а 19 квітня він, як і обіцяв, передав солдатам, що 16 квітня відбили атаку на Маріуполь, 500 тис. грн.

Пізніше Філатов пообіцяв фінансову допомогу пораненим учасникам АТО та виплату 1 млн грн допомоги родинам загиблих – щоправда, ці обіцянки поки що перебувають в процесі виконання.

Крім того, вже чекають на виконання включені у програму обіцянки про люстрацію й боротьбу з корупцією та якісні кадрові зміни в господарстві області.

Загалом, досьє Філатова містить 28 обіцянок, 9 з яких він уже виконав, одну – провалив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: