Кличко отримав майже мільярд на освіту

Читать на русском

Кабінет міністрів України додатково профінансував сферу освіти столиці з державного бюджету. Усього Київ отримав 908 мільйонів гривень.

Про це під час урочистостей до Дня працівника освіти заявив мер Києва Віталій Кличко, інформує прес-служба КМДА.

«Сьогодні ми бачимо, наскільки патріотично налаштовані українці, особливо молодь. Серед наших співгромадян, які захищають незалежність та цілісність країни у зоні АТО, також немало вчителів та працівників освіти. У такому надзвичайному рівні патріотизму українців та відданості Батьківщині є і ваша заслуга. Я хочу подякувати за вашу витримку, за те, що, незважаючи на усі труднощі, ви інвестуєте свій час та сили в найцінніше, що у нас є – у наших дітей», - сказав Кличко.

Також він зазначив, що в нинішній кризовій ситуації в країні та у столиці, зробить все можливе, аби вчителі отримували достойну винагороду за свою непросту роботу.

Читайте також: Забезпечення якості освіти може привести до збільшення хабарництва

«Ми робимо все від нас залежне, щоб ні в якому разі не знімати надбавки до зарплатні вчителям, і щоб гроші виплачувалися вчасно. У результаті складних перемовин з урядом нам вдалося залучити додаткові кошти – 908 мільйонів гривень – в бюджет столиці на освіту. У тому числі на заробітну плату – 208,5 мільйонів гривень», - заявив мер Києва.

Нагадаємо, 30 квітня Кличко пообіцяв стимулювати підвищення якості освітніх послуг у місті шляхом додаткової цільової допомоги школам та закладам профтехосвіти.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: