Семенченко розповів, чому «Донбас» підтримав команду Садового

Читать на русском

Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко пояснив, що добровольчий батальйон «Донбас» делегував своїх бійців до політичної сили львівського мера Андрія Садового «Самопоміч», бо вважає, що ця команда здатна об'єднати країну та провести справжню люстрацію влади.

Про це Семенченко написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Ми готові підтримати тих кандидатів, котрі користуються довірою суспільства, розділяють наші цілі і готові об'єднати зусилля з такими ж депутатами в ВР. З верховної зради ми повинні зробити Парламент. Готові об'єднувати зусилля з тими, хто хоче, щоб вибори пройшли чесно», - зазначив командир «Донбасу».

Він також уточнив, що у списках «Самопомочі» - троє бійців «Донбасу». Ще кілька десятків учасників батальйону приймуть участь у виьорах на мажоритарних округах, додав Семенченко.

Сам комбат у виборах участі не братиме. Нагадаємо, 9 вересня ЗМІ поширили інформацію про те, що Семенченка було включено до списків партії «Самопоміч». Пізніше він спростував цю інформацію.

Читайте також: Народні герої в «Народному Фронті»: Білецький та Гаврилюк йдуть на вибори

Раніше Семенченко підкреслював, що не має політичних абміцій, незважаючи на те, що місце у списках йому пропонували цілий ряд партій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: