«Самопоміч» Садового піде на вибори в компанії Семенченка

Читать на русском

Партія «Самопоміч» Андрія Садового провела з'їзд, на якому до неї вирішили приєднатися партія «Воля» Єгора Соболєва, батальйон «Донбас» Семена Семенченка і екс-міністр економіки Павло Шеремета.

З'їзд партії, який пройшов у вівторок, 9 вересня, прийняв рішення брати участь у парламентських виборах, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Список партії Садового очолила Ганна Гопко, громадська активістка і координатор «реанімаційного пакета реформ» (РПР).

Відзначимо, що «Самопоміч» та «Воля» Єгора Соболєва підписали меморандум і підуть на вибори разом. До них також приєдналися частина активістів РПР і батальйону «Донбас». При цьому лідер «Волі» Соболєв отримав 6 місце в списку, а сам Садовий - п'ятидесяте.

Читайте також: Чи допоможе «Самопоміч» Садового киянам

Крім того, за словами львівського міського голови, незабаром буде оприлюднений повний список партії. «Ми закликаємо громадськість і журналістів проаналізувати їх. Наприкінці тижня ми фіналізуємо списки, коли буде закритий наш з'їзд», - заявив Садовий.

Як повідомлялося раніше, мер Львова Андрій Садовий заявив про готовність виділити 10 мільйонів гривень з міського бюджету на допомогу учасникам АТО, Нацгвардії, їх сім'ям, а також на підтримку СБУ та міліції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: