Експерт пояснив в чому полягає феномен Ляшка

Читать на русском

Олександр Черненко, голова правління Комітету виборців України, громадський діяч, політичний експерт вважає, що феномен Ляшко пов'язаний з критичною ситуацією в країні.

Таку думку експерт висловив«Слову і Ділу», коментуючи популярність Радикальнгої партії Олега Ляшка.

«Феномен Ляшка полягає в тому, що він є постійно публічним, а також говорить саме те, що люди хочуть чути. Згадаємо, навесні його бігборди з обіцянкою повернути Крим. З точки зору технологічної він робить все правильно. А запит на популізм в нашому суспільстві, на жаль, досі є», - вважає Олександр Черненко.

Експерт також додає, що політична партія Сергія Тігіпка зараз знаходиться «в стані балансування», а тому зараз неможливо передбачити чи подолає вона відсотковий бар'єр, все залежатиме від того, «на скільки ефективно буде проведено передвиборчу кампанію».

Читайте також: Для оновлення парламенту необхідно також оновлення виборця - експерт

Олександр Черненко також зазначив, що Наталя Королевська може потрапити в парлемент як мажоритарник по одному з округів, або у складі однієї з партій, найімовірніше Сильної України.

«На цю кампанію будуть істотно впливати військові дії і ситуація в країні в цілому - для виборця матимуть значення дії, а не тільки слова», - подітожіл Олександр Черненко.

Нагадаємо, 25 серпня Президент Україїни Петро Порошенко підписав указ про розпуск Верховної Ради України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: