Півтисячі жителів Одещини після потопу ночують по готелям

Читать на русском

Станом на 16 вересня в Одеській області було відкачано воду з усіх підтоплених житлових будинків, продовжуються роботи з відведення води з дворів.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і діло».

Наразі підтопленими залишаються 213 домогосподарств, в той час як з 468 дворів воду вже вдалося відвести. Тимчасово відселено 562 особи з 9 населених пунктів.

За інформацією ДСНС, постраждалі від стихії розмістилися у будинках культури, готелях та у родичів, для них було організовано доставку продуктів і медикаментів.

Нагадаємо, що протягом 12-14 вересня внаслідок сильних опадів були підтоплені 399 житлових будинків у 13 населених пунктах Тарутинського, Болградського, Арцизького  та Саратського  районів Одеської області.

Як повідомлялося раніше, прем'єр-міністр Микола Азаров зобов'язав Міністерство закордонних справ з'ясувати, яку допомогу Україна може надати постраждалим внаслідок повені на Далекому Сході громадянам Росії.

27 березня 2013 року віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул запевнив, що влада забезпечить ефективний пропуск талої води під час паводку в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: