У Київраді визначилися, скільки грошей виділять на учасників АТО

Читать на русском

Міська рада Києва ухвалила рішення про виділення з місцевого бюджету 32 млн грн на допомогу учасникам АТО та їхнім сім'ям.

Про це з посиланням на «Укрінформ» пише «Слово і Діло».

Депутати Київради ініціювали виділення з бюджету столиці додаткових коштів на підтримку киян, що воюють на сході України. «Усього 32 млн гривень, які будуть зараз нами додатково мобілізовані на допомогу бійцям АТО (з Києва - «Слово і Діло»)», - заявив голова бюджетної комісії Київської міської ради Андрій Странніков.

Із цих коштів 10 млн грн витратять на поховання загиблих бійців, ще 10 - на допомогу солдатам на членам їх сімей. 8 млн грн становитиме цільова допомога на протезування учасників АТО, які зазнали значних травм.

Окремо 2 мільйони гривень підуть на облаштування почесних поховань на Лук'янівському кладовищі Києва. По одному мільйону гривень Київрада пропонує витратити на транспортування важкопоранених та загиблих із зони антитерористичної операції.

Читайте також: Столичні міліціонери відправилися в зону АТО

Нагадаємо, напередодні виборів мера столиці Віталій Кличко обіцяв поновити фінансування муніципальних програм соціального захисту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: