Збулось. У київські квартири до кінця тижня повернеться гаряча вода

Читать на русском

На вихідних у 80% київських квартир з'явиться гаряча вода.

Про такі наміри столичної влади заявив в ефірі ТРК «Київ» заступник голови КМДА Петро Пантєлєєв, інформує «Слово і Діло» із посиланням на прес-службу КМДА.

«У столиці розпочато процес розблокування котелень з метою поступового повернення населенню гарячого водопостачання. Буквально за лічені дні у більшості об’єктів міської інфраструктури буде відновлено гаряче водопостачання», – розповів він.

По інформації Пантєлєєва, наразі влада відпрацьовує різні механізми, які дозволять забезпечити киян належним тепло- та водопостачанням, за умов обмеженого газового ліміту.

Читайте також: На Київ чекає доля «блокадного Ленінграду» – експерт

«У цьому контексті під особливим контролем буде діяльність житло-експлуатуючих організацій в частині енергозбереження. Йдеться про заходи, які не потребують колосальних капіталовкладень, але гарантуватимуть нам початкову економію тепла: утеплення вікон і дверей в під’їздах, укріплення трубопроводів, ремонт покрівель і горищ тощо», – підкреслив Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, що раніше  в ексклюзивному коментарі для «Слова і Діла» екс-заступник міністра ЖКГ України Віталій Шаповаленко заявляв про те, що більшість багатоквартирних житлових будинків, передусім побудованих у 60-х – 80-х роках, має незадовільні теплотехнічні характеристики, що призводить до надмірних тепловтрат через їхні зовнішні огороджувальні конструкції

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: