Що із обіцяного виконав мер Полтави Олександр Мамай

Читать на русском

Проект «Слово і Діло» вирішив провести огляд обіцянок міського голови Полтави Олександра Мамая

Як і було обіцяно за ініціативи міського голови Полтави у червні 2014 року на території дошкільного навчального закладу № 19 було встановлено новий дитячий ігровий майданчик. Також нові дитячі майданчики отримали ясла-садок №11 та №19 .

Крім того, як і планував Мамай на базі СНВК № 86  була відкрита додаткова група для дошкільнят. 

Також вдалося очільнику міста відкрити і Центр реабілітації для дітей-інвалідів.

Як і заявляв Мамай, за підсумками роботи за 2013 рік всі працівники управління культури отримали премії. 

Вдалося Мамаю відкрити повністю відремонтовану годинникову вежу пожежного депо та провести основні ремонтні роботи доріг на вулицях: МонастирськійФрунзе та капітальний ремонт вулиці Рози Люксембург.

У статусі «не виконано» проектом «Слово і Діло» зафіксовано 29 обіцянок очільника Полтави. На жаль, відкриття амбулаторії сімейної медицини по вул. Ветеринарній в І півріччі 2014 року так не відбулось, а термін дії рішення залишається невизначеним. 

В 2013 році було заплановано проведення ремонту дороги по вулиці Автозаводській. Було проведено тендер, але роботи так і не були здійснені.

Мамай планував у 2013 році закупити 5 нових автомобілів МАЗ  для вивозу сміття. Однак, відповідно до листа Полтавської міської ради від 12 серпня 2014 року, протягом 2013 року було придбано тільки 3 сміттєвози. 

Зауважимо, що в 2013 році міська влада виділила 10 мільйонів гривень на закупівлю нової техніки для Полтавського комунального автотранспортного підприємства, за рахунок яких планувалося придбати 21-у одиницю техніки. Однак, по факту було придбано лише 9 одиниць спеціалізованої техніки на загальну суму 3 мільйони 69 тисяч гривень. 

Не стримав мер своє слово і коли заявляв, що в 2013 році буде здійснено капітальний ремонт 5 тролейбусів. Відповідно до листа Полтавської міської ради від 12 серпня 2014 року, силами КП «Полтаваелектроавтотранс» протягом 2013 року було проведено тільки середній ремонт 23 тролейбусів. Капітальний ремонт тролейбусів не проводився

Не зміг він також провести капітальний ремонт дороги на вулиці Покровській та реконструювати частину гуртожитку по вул. Маршала Бірюзова, 94 і приміщення по вул. Ветеринарній, 32Без капітального ремонту також лишилася і Полтавська гімназія № 30

Нереалізованими також лишилися обіцянки щодо будівництва спортивно-видовищного комплексу по вул. Петра Юрченка 1-а та спального корпусу спортивного оздоровчого табору «Олімпійські надії».

У статусі «в процесі» поки що залишається 41 його обіцянка, серед яких: забезпечення дитячими майданчиками ДНЗ №1 та ДНЗ №29, вирішення питання з витяжною системою та вентиляцією у дитячому садку №7 , капітальний ремонт Співочого поля імені Марусі Чурай. 

Поточний рейтинг Олександра Мамая в системі «Слово і Діло»  становить 30%. 

 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: