Перший національний транслюватиме китайські програми

Читать на русском

6 вересня 2013 року відбулося підписання договору про співпрацю між Національною телекомпанією України та Центральним телебаченням Китаю.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Держкомтелерадіо, текст якого має "Слово і діло".

"Дуже приємно, що між нашими країнами і телеканалами вже склалися хороші партнерські стосунки, і сьогодні ми знову говоримо про продовження співпраці в різних телевізійних галузях – це і обмін новинами, програмами, документальними фільмами тощо", – заявив т. в. о. генерального директора НТКУ Олександр Пантелеймонов.

Таким чином, було досягнуто домовленостей про трансляцію програмного продукту Центрального телебачення Китаю в ефірі Національної телекомпанії України та програм НТКУ в ефірі Центрального телебачення Китаю у форматі телетижнів.

Сторони також обговорили можливість проходження стажування фахівців на запрошення одна одної.

Нагадаємо, 17 червня 2011 року голова Держкомтелерадіо Олександр Курдінович пообіцяв до кінця року завершити роботу над проектом громадського телебачення, але зазначена обіцянка не була виконана станом на 2013 рік.

В 2012 році Курдінович виконав свою обіцянку відносно трансляції програм НТКУ "Перший Ukraine" на території Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: