Яценюк: святкування Дня Незалежності відбудеться попри терористичну загрозу

Читать на русском

Прем'єр-міністр підтвердив, що незважаючи на трагічні події на сході та терористичну загрозу по всій території країни, Україна відсвяткує День Незалежності належним чином.

Про це він сказав на засіданні уряду в середу, 20 серпня, передає кореспондент «Слова і Діла».

Разом з тим, прем'єр доручив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову та очільнику Служби безпеки України Валентину Наливайченку забезпечити громадський порядок під час святкування Дня Незалежності України.

«Ми знаємо про те, що на території України вони (терористи - ред.) намагаються дестабілізувати ситуацію через різного роду спроби терористичних атак. Окремо хотілося б відзначити діяльність Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України щодо локалізації, пошуку і арешту російських найманців і диверсантів. Звертаю увагу Міністерства внутрішніх справ на забезпечення громадського порядку перед Днем Незалежності. Ми відсвяткуємо нашу незалежність», - заявив Яценюк.

Нагадаємо, під час святкування 23-ї річниці незалежності України у Києві планується проведення військового параду - таку ініцативу висунув Президент України Петро Порошенко.

Читайте також: Об'єднання з Порошенком може відштовхнути прихильників Яценюка - експерт

Сам же Яценюк, незважаючи на колосальні збитки та жертви, спричинені антитерористичною операцією на сході, таку ініціативу вочевидь підтримує. Нагадаємо, 28 липня прем'єр пообіцяв, що між ним і Порошенком не буде протистоянь та боротьби за повноваження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: