Крига скресла: Вілкул їде відкривати льодову арену в Луганську

Читать на русском

7 вересня 2013 року віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул відвідає з робочою поїздкою Луганськ, де відкриє сучасну Льодову арену.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМУ, текст якого має "Слово і діло".

У повідомленні також наголошується, що відкриття спортивної споруди заплановано на 10:00, і у заході, крім Вілкула, візьмуть участь голова Луганської ОДА Володимир Пристюк, народні депутати, спортсмени та мешканці міста.

Варто сказати, що 27 лютого 2013 року Олександр Вілкул пообіцяв, що протягом поточного року будуть відкриті три льодові арени - в Луганську, Дружківці та Севастополі.

У той же час, на початку серпня 2013 року голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба повідомив про призупинення будівництва льодової арени в Севастополі через відсутність фінансування.

За повідомленнями ЗМІ, на будівництві льодової арени в Дружківці також були проблеми з фінансуванням, і наприкінці серпня 2013 року на ці цілі було додатково виділено 2,5 млн. грн.

У свою чергу міністр освіти і науки Дмитро Табачник 19 вересня 2012 заявив, що кожен регіон України в перспективі буде мати спортивний центр, басейн і льодовий палац.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: