Аваков запропонував «Правому Сектору» легалізуватися в силових структурах

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував бійцям «Правого Сектора» легалізуватися в складі Збройних Сил, МВС чи СБУ.

Таку пропозицію глава МВС зробив на зустрічі зі спікером «Правого Сектора» Бориславом Березою, повідомив на своїй сторінці в Facebook повідомив радник Авакова Антон Геращенко, пише «Слово і Діло».

«Міністр МВС в черговий раз акцентував увагу офіційного представника організації «Правий сектор» на необхідності легалізації своїх членів бажаючих захищати незалежність і єдність України зі зброєю в руках», - написав Геращенко.

Для цього, за його словами, є можливість легалізації підрозділів «Правого Сектора» в структурах Збройних Сил України, або структурах МВС України, або в структурах СБУ.

Геращенко також зазначив, що на зустрічі були обговорені питання обмеження незаконного трафіку зброї із зони АТО в інші області України і питання налагодження комунікацій між МВС і «ПС».

Нагадаємо, вчора «Правий Сектор» зажадав від Президента України Петра Порошенка протягом 48 годин звільнити представників антиукраїнських сил з посад в Міністерстві внутрішніх справ.

Водночас сьогодні стало відомо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подав до Кабінету міністрів документи на відставку свого першого заступника Володимира Євдокімова, якого «Правий Сектор» назвав «ставлеником Москви».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: