Ярош висунув ультиматум Порошенку

Читать на русском

Військово-політичний рух «Правий Сектор» вимагає від Президента України Петра Порошенка протягом 48 годин звільнити представників антиукраїнських сил з посад в Міністерстві внутрішніх справ.

Про це йдеться в зверненні «ПС» до Президента, розміщеному на офіційному сайті руху, пише «Слово і Діло».

«Ми звертаємося до Президента України Петра Порошенка із закликом негайно навести порядок у МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС та розпочати розслідування їх злочинної діяльності», - йдеться в заяві.

«У випадку невиконання наших вимог протягом 48 годин ми будемо змушені зняти всі наші підрозділи з лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів та розпочати похід на Київ з метою проведення «швидких реформ» в МВС. Похідні колони «Правого Сектора» будуть йти в повному спорядженні», - наголошується в повідомленні.

У «Правом Секторі» вважають, що «на сьогоднішній день поряд з відкритою агресією Росії активізувалася внутрішня контрреволюція». «Її авангардом є реваншистські сили МВС, у тому числі на найвищих посадах. Очолює бандитсько-міліцейське угруповання сепаратистський приспішник і московський ставленик генерал Євдокімов», - заявили в« ПС».

Читайте також: Наливайченко нарешті виявив в штабі АТО шпигунів і зрадників

Саме він і його прихвостні, на думку лідерів військово-політичного руху, роблять все можливе, аби «знищити завоювання нашої Революції і прокласти шлях для сепаратистських та терористичних угрупувань на Київ».

Як повідомляло раніше «Слово і Діло», міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не зміг виконати обіцянку, що стосується звільнення 30% харківських міліціонерів-саботажників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: