Аваков дослухався до вимог Яроша

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подав до Кабінету міністрів документи на відставку свого першого заступника Володимира Євдокимова.

Про це вчора в ефірі телеканалу «Інтер» повідомив радник Авакова Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

«Справді, він (Аваков - ред.) подав необхідні документи щодо звільнення свого заступника Володимира Євдокимова до Кабінету міністрів. Впродовж цього тижня документи повинні бути розглянуті, має бути прийняте рішення про його звільнення, якщо Кабінет міністрів його підтримає», - заявив Геращенко.

Радник міністра також висловив упевненість, що уряд відставку Євдокимова підтримає.

Нагадаємо, в неділю, 17 серпня, лідер політичної партії «Правий сектор» Дмитро Ярош заявив, якщо Кабмін протягом 48 годин не звільнить із займаної посади генерала Євдокимова, організація зніме з фронту своїх добровольців і направить їх на Київ. У «ПС» Євдокимова називають «ставлеником Москви» та «одіозним представником антиукраїнських сил».

Читайте також: «Карликові» партії у великій післяреволюційній боротьбі

Це вже не перший конфлікт «Правого Сектору» з керівництвом МВС. Наприкінці березня ультраправі оголосили бойкот міністру та вимагали його звільнення після вбивства під час затримання одного з їхніх лідерів Сашка Білого. Аваков заявив, що приймає виклик, а після перестрілки на Хрещатику навіть говорив про ймовірність блокування організації.

Загалом Арсен Аваков має у своєму активі 22 виконаних обіцянки із 71, зареєстрованої системою «Слово і Діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: