Уряд завалив Верховну Раду законопроектами

Читать на русском

Прем'єр-міністр Микола Азаров повідомив, що уряд подав на розгляд Верховної Ради майже 200 законопроектів.

Про це він сказав у середу, 4 вересня 2013 року, під час засідання Кабінету Міністрів, передає "Слово і діло" с посиланням на прес-службу КМУ.

"На наше переконання, найважливішим для розвитку економіки України є продовження перетворень, спрямованих на подальшу дерегуляцію підприємницької діяльності та поліпшення інвестиційного клімату", - зазначив прем'єр.

У цьому контексті , як повідомляється, до парламенту було внесено законопроекти про забезпечення доступу до інформації з державних реєстрів, що містять відомості про суб'єктів господарювання; про спрощення процедури держреєстрації припинення підприємницької діяльності фізосіб-підприємців; про держдопомогу суб'єктам господарювання, щодо прозорості надання та використання держдопомоги; щодо захисту прав інвесторів.

У той же час, за словами Азарова, два найголовніших питання, які належить розглянути Верховній Раді найближчим часом - законопроекти, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС і держбюджет-2014.

Також, як заявив прем'єр, на черзі внесення законопроектів щодо удосконалення виборчого законодавства, реформування виборчої системи, правосуддя, правоохоронних органів, законопроекти, спрямовані на боротьбу з корупцією і поліпшення бізнес-клімату.

"Частина таких законопроектів вже узгоджена з відповідними європейськими інституціями, і, після остаточного опрацювання, буде внесена до Верховної Ради і, переконаний, буде прийнята парламентом у вересні-жовтні", - додав він.

Нагадаємо, 24 червня 2013 року Микола Азаров запевнив, що уряд найближчим часом розробить новий законопроект про вибори і направить його на розгляд Венеціанської комісії.

30 травня 2013 року прем'єр пообіцяв, що на законодавчому рівні буде передбачена сплата коштів за рух по автодорогах перевантаженого транспорту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: