Табачник і Попов відкрили гімназію, ідеологічно близьку до панславізму

Читать на русском

1 вересня 2013 року міністр освіти і науки Дмитро Табачник та голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов взяли участь в урочистому відкритті гімназії "Київська Русь" з поглибленим вивченням історії та культури слов'янських народів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МОН, текст якого має "Слово і діло".

"Лише за кілька місяців за найкращими світовими стандартами побудовано заклад, в якому майже тисяча молодих киян зможуть отримувати знання, пізнавати життєву мудрість і професійно розвиватися", - сказав Табачник.

Як зазначив він, навчальний заклад такого рівня в настільки стислі строки вдалося відкрити завдяки зусиллям київської влади та професіоналізму будівельників.

За словами міністра, цього року в перший клас пішли 450 тис. учнів.

У свою чергу голова КМДА Олександр Попов зазначив, що розвиток і підтримка молодого покоління - одне з пріоритетних завдань, яке поставив Президент Віктор Янукович. Крім того, він подякував від свого імені будівельникам за професіоналізм і патріотизм.

Міністр і голова КМДА також подарували навчальному закладу сертифікати на комплект інтерактивного навчання та музичні інструменти.

Гімназія "Київська Русь" розрахована на 825 учнів (33 класи) за наповнюваності класів 25 учнів. Навчання в гімназії буде організовано в режимі "повного дня".

Як відомо, раніше Олександр Попов дав обіцянку відкрити гімназію «Київська Русь» до 1 вересня 2013 року.

1 серпня 2013 року міністр освіти Дмитро Табачник запевнив, що до 1 вересня в Україні будуть додатково відкриті 47 навчально-виховних комплексів, що об'єднують дитсадки і початкову школу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: