«Майданівці» пообіцяли Кличку звільнити проїжджу частину Хрещатика

Читать на русском

Міський голова Києва і голова КМДА Віталій Кличко звернувся до активістів Майдану з проханням звільнити проїжджу частину Хрещатика і не заважати комунальникам прибирати бруд в центрі Києва.

Про це йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації, пише «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, сьогодні вранці Кличко пішов на Хрещатик, щоб в черговий раз звернутися до людей, які живуть в наметах і закликав їх звільнити головну вулицю столиці і не влаштовувати заворушень у центрі Києва.

«Ми сьогодні допомагаємо хлопцям, які воюють в зоні АТО. Чим можемо – обладнанням, ліками, амуніцією. А тут, коли лунають вимоги то про нові намети, то про холодильники чи кондиціонери, відверто скажу: бажання допомагати немає», - заявив Кличко.

У той же час біля мера Києва на Хрещатику зібралася група киян, які звернулися до нього з проханням звільнити центр міста і привести в ньому порядок.

При цьому у прес-службі КМДА зазначили, що «майданівці» пообіцяли Кличку повернути машини, які вони захопили у комунальників і звільнити проїжджу частину Хрещатика.

Нагадаємо, вчора, після спроби столичних комунальників демонтувати намети на Майдані Незалежності, в центрі міста поновилися протести: активісти палили шини і протидіяли працівникам комунальних служб та міліції.

У свою чергу мер Києва Віталій Кличко розповів, що під час вчорашнього демонтажу наметів на Майдані столичні комунальники і правоохоронці знайшли велику кількість вогнепальної зброї, російські гроші і паспорти РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: