Тігіпко вирішив взяти реванш відродженою «Сильною Україною»

Читать на русском

Народний депутат України Сергій Тігіпко заявив, що партія «Сильна Україна», лідером якої він є, буде приймати участь у парламентських виборах.

Більш того, вчора, 6 серпня, Тігіпко запевнив, що його політична сила переможе на майбутніх виборах до Верховної Ради, пише «Слово і Діло».

«Ми підемо на вибори партією «Сильна Україна», і я переконаний, що ми будемо в парламенті», - заявив політик.

Цікаво, що ще кілька місяців тому Сергій Тігіпко був членом Партії регіонів, однак 4 квітня політрада ПР вирішила виключити його з партії, про що пізніше повідомив і сам Тігіпко, «за порушення Статуту та заподіяння своїми діями шкоди репутації Партії регіонів».

Слідом за ним піти з фракції Партії регіонів і з самої партії вирішили ще 14 депутатів Верховної Ради, а вже через кілька днів Тігіпко заявив про плани створити нову політичну силу до наступних парламентських виборів.

Через деякий час політик повідомив, що замість обіцяної нової партії він вирішив відродити «Сильну Україну», головою якої він був ще в 2009 році. Нагадаємо, в березні 2012 року партія саморозпустилася, а її члени вступили в Партію регіонів.

Як відомо, за результатами 100% електронних протоколів дільничних виборчих комісій з підрахунку голосів на позачергових президентських виборах, Сергій Тігіпко зайняв 5 місце, виборці віддали йому 5,23% своїх голосів.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 155 обіцянок Сергія Тігіпка. 47 з яких йому вдалося виконати. Ще 68 обіцянок політика виконані не були, інші 40 знаходяться в процесі реалізації. Поточний рейтинг відповідальності лідера «Сильної України» становить 30%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: