Тігіпко зізнався, чому йому не по дорозі з Партією регіонів

Читать на русском

З Партії регіонів виключено кандидата у президенти Сергія Тігіпка.

Про це він заявив у себе на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«З партії почали масово виганяти тих, хто спробував відкрито підтримати мою кандидатуру. Я теж виключений з Партії регіонів. Найближчим часом будуть виключені всі мої соратники в партії», - заявив він.

Тігіпко заявив, що партію перетворили у філію конкретної фінансово-промислової групи, в приватне підприємство. «Всі рішення ухвалюються одноосібно. Проти незгодних розгорнулися внутрішньопартійні репресії, проводяться чистки, заявив він.

Також він висловився про сепаратистські явища в лавах Партії регіонів. «Мені не по дорозі з сепаратистами, з прогнилими апаратниками і шахраями, які захопили керівництво в партії. Які відстоюють свої бізнес-інтереси за рахунок країни. Шанс на оновлення Партії регіонів втрачено», - оголосив Тігіпко.

Тігіпко пообіцяв припинити діяльність тимчасового уряду в разі обрання Президентом. Також у разі перемоги на виборах політик планує провести прямі вибори губернаторів.

Учора президія політради Партії регіонів ухвалила рішення достроково призупинити повноваження декількох голів  регіональних осередків партії.

Всього в системі «Слово і Діло» нараховується 177 обіцянок Тігіпка. Скільки він не зумів виконати, дивіться в рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: