Замість обіцяної нової партії Тігіпко вирішив відродити «Сильну Україну»

Читать на русском

Народний депутат і кандидат у президенти України Сергій Тігіпко оголосив про початок реалізації нового політичного проекту «Сильна Україна» після проведення президентських виборів.

«Я оголошую новий політичний проект, який ми почнемо активно реалізовувати після президентських виборів, і він називається «Сильна Україна», – заявив Тігіпко в ході презентації своєї передвиборної програми в Києві, пише «Слово і Діло» з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Політик вважає, що злиття «Сильної України» з Партією регіонів було помилкою. «Ми вирішили, що буде правильно визнати помилки й відродити проект «Сильна Україна». Не змогли ми переконати людей помінятися, реформувати», – додав Тігіпко.

Також він висловив думку, що сьогодні в «країні є затребуваність нового політичного проекту». На думку політика, конкурентоспроможними залишаться ті партії, які всі свої внутрішньопартійні процеси будуть проводити максимально демократичним шляхом.

Як відомо, Тігіпко з листопада 2009 року очолював партію «Сильна Україна». В березні 2012 року партія саморозпустилася, а її члени вступили в Партію регіонів.

Нагадаємо, президія Партії регіонів виключила Сергія Тігіпка з партії, після чого нардеп заявив про намір створити нову політичну силу вже до наступних парламентських виборів.

Загальна кількість обіцянок Сергія Тігіпка досягає 179, серед яких третя частина – у процесі виконання. Зокрема, на стадії виконання знаходяться обіцянки закріпити в Конституції України російську мову як другу державну та створення нової політичної партії після парламентських виборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: