На Кіровоградщині продовжують фантазувати над індустріальним парком

Читать на русском

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко висловив бажання, щоб запланований у регіоні індустріальний парк увійшов до десятки пілотних проектів у цьому напрямку.

Про це він сказав після зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем, передає "Слово і діло" з посиланням на прес-службу Глави держави.

"Ми хочемо , щоб він увійшов до десятки пілотних індустріальних парків, що дасть серйозний імпульс розвитку промисловості", - зазначив Ніколаєнко.

Дане питання стало одним з ключових тем зустрічі губернатора і президента. За словами Ніколаєнка , для створення індустріального парку вже є попередні домовленості з іноземними інвесторами.

Також Ніколаєнко повідомив про реалізацію в області низки аграрних проектів , плановане в жовтні- листопаді поточного року відкриття річкового терміналу, можливе відновлення роботи Олександрійського буровугільного комплексу та будівництво заводу з виробництва ядерного палива.

Нагадаємо , що в січні 2013 року голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко заявив про плани щодо створення індустріального парку на базі аеродрому Канатове.

Раніше цю ж ініціативу озвучував і попередній кіровоградський губернатор Сергій Ларін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: