Скільки мостів вже підірвали терористи на Донбасі?

Читать на русском

Станом на 22 липня на Донецькій, Придніпровській та Південній залізницях було пошкоджено 13 мостів. У зв'язку з цим «Слово і Діло» вирішило зібрати і об'єднати інформацію по деяких з них.

Варто відзначити, що настільки масові руйнування інфраструктури на Донбасі бойовиками говорить про те, що терористам абсолютно не важливо, в яких умовах будуть далі жити прості громадяни. Таким чином бойовики ДНР і ЛНР руйнують економіку і транспортний потенціал України.

Так, останній факт підриву залізничного мосту терористами був зафіксований вчора вранці 22 липня на 61 км перегону Сентянівка - Шипілово в Луганській області. У момент вибуху по мосту проходив вантажний залізничний склад. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, одним з перших мостів, підірваних терористами був міст через річку Сіверський Донець в селі Трьохізбенка Луганської області.

Як відомо, це не єдиний міст через Сіверський Донець, зруйнований бойовиками. Ще один міст на дорозі Красний Лиман-Артемівськ-Горлівка був підірваний терористами 7 липня.

Також терористи зруйнували міст через річку Лугань в селищі Родакове Слов'яносербського району Луганської області, а 13 липня проросійські бойовики підірвали міст недалеко від міста Харцизьк Донецької області.


Крім того в Донецькій області поруч із селищем Новобахмутівка терористи підірвали залізничний міст, через який у момент підриву йшов вантажний поїзд.

Крім цього бойовики підірвали залізничний міст в районі станції Переїзна в Лисичанську і ще один у Запорізькій області.

Також бойовиками був проведений підрив автомобільного мосту між Горлівкою та Дзержинському.


В результаті вибуху терористами автомобільної дороги загального користування державного значення Т0513 Червоний Лиман-Артемівськ-Горлівка (п. Закотне, Краснолиманський район) був повністю зруйнований перший проліт мосту.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: