Тижневий дайджест станом на 19 серпня 2013 року

Читать на русском

За останній тиждень до системи "Слово і діло" додано 109 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади. Серед головних фігур – голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських, заступник голови КМДА Михайло Костюк та голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький.

Голова ДержНС Михайло Болотських минулого тижня запевнив, що його відомство впорається з поставленим завданням до кінця року утилізувати всі залишки боєприпасів на 61 арсеналі в місті Лозова Харківської області. Окрім того, він дав низку обіцянок з покращення житлових умов службовців ввіреного йому відомства. Зокрема, вже незабаром житло мають отримати 13 черговиків-рятувальників в Одесі, а в 2014-му році - 40 родин рятувальників у Донецьку.

Заступник голови КМДА Михайло Костюк минулого тижня зосередився на питаннях розбудови транспортного сполучення в столиці. За його словами, маршрут міської електрички поповниться чотирма новими зупинками (поблизу станцій метро «Нивки» та «Либідська», а також на платформах «Протасів Яр» та «Київська Русанівка») та двома потягами. Крім того, зі слів Михайла Костюка, вже наступного місяця в столиці буде презентовано трисекційний трамвай «Каштан», а в 2014-му році буде вироблено щонайменше п'ять таких трамваїв. Весь міський громадський транспорт в Києві планують диспетчеризувати.

Також Михайло Дмитрович минулого тижня анонсував розбудову мережі «перехоплюючих» паркінгів на шести основних в’їздах у столицю.

Голова Донецької ОДА Андрій Шишацький пообіцяв встановити в області датчики, що повідомляють про екологічний стан міст, домагатися виділення серйозних коштів за програмами Сіверського Дінця для його очищення, продовжити вітамінізацію школярів восени поточного року, а також до 1 вересня закінчити ремонт макіївської школи № 77.

Протягом вказаного періоду 18 обіцянок отримали статус «Виконано» та 21 – «Не виконано».

Минулого тижня, нарешті, відкрився перинатальний центр в Луганську. Однак не були знижені тарифи Укрзалізниці на перевезення зерна та не була підписана угода про розподіл продукції від видобутку сланцевого газу на Скіфській площі.

Станом на 19.08.2013 року в системі «Слово і діло» налічується 1028 персон і 15639 обіцянок, з них 9705 в процесі, 2666 виконаних і 2667 невиконаних.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: