Рятувальники завершили пошук загиблих на місці авіакатастрофи

Читать на русском

Віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що українські рятувальники завершили роботи з пошуку тіл загиблих в результаті авіакатастрофи малайзійського авіалайнера.

Про це він повідомив на брифінгу в понеділок 21 липня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське ТБ».

«На даний момент згідно з рапортом ДСНС України, роботи з пошуку тіл загиблих завершені. І можна констатувати, що знайдено 282 тіла і 87 фрагментів, що належать 16 тілам невинно загиблих людей», - сказав Гройсман.

За його словами, спецпотяг з тілами загиблих сьогодні після 19:00 повинен бути відправлений до Харкова для проведення експертизи.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що сьогодні до Харкова літаком був доставлений 31 міжнародний експерт. Глава уряду також зазначив, що українська влада готова передати Нідерландам керівництво розслідуванням причин катастрофи малайзійського пасажирського літака.

Водночас, щоб забезпечити можливість для роботи українським та міжнародним експертам, Президент України Петро Порошенко наказав силам АТО призупинити вогонь в радіусі 40 кілометрів навколо місця падіння Boeing 777.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: