Яценюк звинуватив Мусія у зриві вакцинації

Читать на русском

Кабінет міністрів України заявив, що міністр охорони здоров'я України Олег Мусій несе персональну відповідальність за зрив програми закупівель лікарських засобів, медичних імунологічних вакцин, а також виробів медичного призначення.

Про це йдеться в урядовому повідомленні, розміщеному на сайті Кабміну, передає «Слово і Діло».

У повідомленні йдеться, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк неодноразово доручав Мусію організувати і провести тендерні закупівлі всіх необхідних лікарських засобів та медичних імунологічних вакцин.

«Утім, за наявності необхідного бюджетного фінансування ці процедури не проведено міністерством, очолюваним Олегом Мусієм», – йдеться в заяві.

«Уряд України звернувся до Генеральної прокуратури України, дав доручення Міністерству внутрішніх справ і Національному агентству з питань держслужби України перевірити причини непроведення у визначені законом терміни відповідних тендерних закупівель», – зазначили в прес-службі Кабміну.

Як відомо, міністр охорони здоров'я Олег Мусій вважає своє можливе звільнення наслідком розпочатої ним боротьби з корупцією в системі охорони здоров'я. Нагадаємо, 2 червня він заявив про початок переформатування складу позаштатних спеціалістів медичної сфери.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: