Найвідповідальнішим членом уряду став Остап Семерак

Читать на русском

Міністр Кабінету міністрів Остап Семерак очолив рейтинг відповідальності серед членів уряду в системі “Слово і Діло”. Наразі посадовцю вдалося виконати половину своїх обіцянок, випередивши нещодавнього лідера – віце-прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Головним здобутком пана Семерака є успішне виконання урядової програми щодо скорочення витрат на утримання державного апарату. В цьому контексті відзначимо наступні обіцянки міністра. Найперше, мова йде про те, що тепер чиновники самі оплачують державні дачі, в яких проживають. Крім того, урядовці з Кабінету Арсенія Яценюка літають не лише літаками економ-класу, а й користуються, як зауважив Остап Семерак, "транспортними військовими перекладними".

Також кілька плюсів до рейтингу міністра додав аукціон з продажу урядових автомобілів. Зокрема, посадовцю вдалося вчасно розмістити на Урядовому порталі перелік транспортних засобів, виставлених на продаж. Невдовзі міністр організував два відповідних аукціони: на першому з них було продано лише 8 автомобілів, на другому – 27. Загалом, планується продати 73 автомобілі.

Нагадаємо, Остап Семерак був призначений міністром Кабінету міністрів 27 лютого цього року. За цей час він встиг дати 20 обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: