На медичне забезпечення військових Міноборони використало майже 6 млн

Читать на русском

Станом на 8 липня Міністерство оборони України в якості благодійної допомоги отримало 134,6 млн грн, з яких 32,3 млн грн було використано на закупівлю медикаментів, витратного медичного та речового майна.

Про це повідомили в Головному фінансово-економічному управлінні Генерального Штабу Збройних сил України, відповідаючи на інформаційний запит «Слова і Діла».

Згідно з інформацією, на медичне забезпечення українських військових було витрачено 5 млн 944 тис. 538 грн. Закуплені медикаменти та медичне майно було направлене у військово-медичні частини в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Одесі та ін.

Також у Міністерстві оборони повідомили, що за рахунок коштів, отриманих у вигляді благодійної допомоги, виділено 21 млн грн на закупівлю 8,39 тис. шт. кулезахисних (кевларових) шоломів.

«Крім того, безпосередньо військовими частинами в якості благодійної допомоги в матеріальній формі отримано 2 тис. 413 бронежилетів», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за кошти, що надійшли в рамках програми «Підтримай українську армію» на рахунки Міністерства оборони, було закуплено берців, спальних мішків, ковдр та постільної білизни на 41,5 млн грн.

Як повідомлялось раніше, Міноборони уклало угоду з ДП «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон» на капітальний ремонт вертольотів типу Мі-24 на 74,19 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: