У Миколаївській області оголошено триденний траур за загиблими на Донбасі

Читать на русском

Губернатор Миколаївської області Микола Романчук підписав розпорядження про оголошення в області триденної жалоби за загиблими 11 липня військовослужбовцями, жителям Миколаївської області.

Згідно з розпорядженням, на території Миколаївської області 12, 13 і 14 липня оголошено днями жалоби. Про це повідомила прес-служба Миколаївської ОДА, пише «Слово і Діло».

«З метою вшанування пам’яті військовослужбовців - мешканців Миколаївської області, які загинули під час проведення антитерористичної операції, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, 11 липня 2014 року голова облдержадміністрації М.Романчук підписав розпорядження №203-р «Про оголошення в Миколаївській області 12, 13 і 14 липня 2014 року днями жалоби», - йдеться в повідомленні.

На будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій будуть приспущені Державні Прапори України.

Нагадаємо, вчора 11 липня в результаті обстрілу терористами з установок «ГРАД» загинуло 23 військових. Ще 93 військовослужбовців і прикордонників отримали поранення і контузії різного ступеня тяжкості.

У зв'язку з цим Президент України Петро Порошенко запевнив, що ті, хто застосовував «ГРАД» проти Збройних Сил України будуть знайдені і знищені. «За кожне життя наших військових бойовики заплатять десятками і сотнями своїх», - пообіцяв Президент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: