За кожне життя військових бойовики заплатять сотнями своїх - Президент

Читать на русском

Президент України Петро Порошенко пообіцяв, що ті, хто сьогодні застосовував «ГРАД» проти Збройних Сил України будуть знайдені і знищені.

Про це він заявив під час наради з силовиками з приводу застосування бойовиками проти українських військових установок «ГРАД» російського виробництва, пише «Слово і Діло».

«За кожне життя наших військових бойовики заплатять десятками і сотнями своїх. Жоден терорист не уникне відповідальності, кожен отримає по «заслугах», - цитує Порошенка прес-служба Президента.

Водночас Глава держави підкреслив, що Україна «шанує своїх героїв і пам'ятає кожного, хто віддав найцінніше, захищаючи її - життя».

Нагадаємо, сьогодні вранці з установок «ГРАД» терористи обстріляли позиції сил антитерористичної операції в Зеленопіллі Донецької області, загинули 23 військовослужбовці.

Також 29 травня в околицях Слов'янська бойовики збили український вертоліт, в результаті чого загинуло 14 українських військових разом з генералом Кульчицьким.

Як відомо, 14 червня Україна понесла найбільші втрати з числа військовослужбовців, коли в аеропорту Луганська під час заходу на посадку був збитий військово-транспортний літак Повітряних Сил Збройних Сил України ІЛ-76. Тоді загинуло 49 військових 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: