Українські військові знову контролюють ПП «Ізварине»

Читать на русском

Українські силовики повернули контроль над прикордонним пунктом пропуску міжнародного автомобільного сполучення «Ізварине» у Луганській області.

Про це повідомив прес-центр АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

«При виконанні завдань з відновлення та розблокування кордону України і взятті прикордонних пунктів пропуску Червонопартизанськ і Ізварине особовий склад підрозділів і частин Збройних Сил України проявили мужність і героїзм», - йдеться в повідомленні.

Водночас, як повідомив журналіст Роман Бочкала,  український кордон продовжує безперешкодно перетинати російська бронетехніка. «Де ж українська розвідка, адже кордон увесь дірявий. Є конкретні місця переходу їх з Ростовської області - це с.Попівка, с. Сєвєрний, с.Біленьке - де шахта 2-га Північна (прикордонних постів там ніколи і не було). Всі дороги виходять до шахти Суходольська-Східна (це єдиний орієнтир серед полів), частина колони може повернути ліворуч повз шахти через Урало-Кавказ на Ізварине, решта їдуть прямо, в'їжджають в Суходільськ та по вул. Шосейній яка переходить у вул. Мамая, доїжджають до траси Краснодон-Луганськ, там де дорожній міст, перед заводом Юність. Ну а там, в яку сторону захочеться "- передав Бочкала у себе на сторінці в Facebook слова одного з місцевих жителів.

Нагадаємо, колишній в. о. міністра оборони України Михайло Коваль запевнив, що український кордон буде закритий на замок вже найближчим часом. Коваль також пообіцяв негайно знищити будь-яку техніку при наявності координат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: