В зоні АТО загинули 3 військовослужбовця та 20 отримали поранення

Читать на русском

За оперативними даними із зони проведення антитерористичної операції, в боях з сепаратистами загинули 3 українських військовослужбовця та 20 отримали поранення. На фугасах підірвались БТР-80 та БМП-2.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомляє координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

Так, 5 військовослужбовців отримали поранення поблизу населеного пункту Червона Зоря (Донецька область), коли їхній БТР-80 підірвався на фугасі. В цьому ж районі на фугасі підірвалась БМП-2 українських силовиків, в результаті чого загинули 2 військових та ще 6 отримали поранення.

У засідку потрапила колона сил АТО. В результаті загинув 1 військовослужбовець та 3 поранені.

Також терористи з мінометів обстріляли пропускний пункт «Довжанський». Тут проти силовиків працювали снайпери терористів. 5 українських військовослужбовців були поранені.

Крім того, протягом ночі сепаратисти обстріляли 5 блок-постів сил АТО в різних районах Донецької та Луганської областей. 1 український військовий отримав поранення.

Терористи також обстріляли позиції українських силовиків біля селища Металіст поблизу Луганська. Всі випущені реактивні снаряди пройшли повз позицій. Обійшлось без жертв.

Нагадаємо, що з початку активної фази АТО позиції терористів скоротились вдвічі. Українське керівництво прийняло рішення не обстрілювати зайняті терористами міста Донецьк та Луганськ, а взяти їх в блокаду. Силовики планують звільнити дані міста, однак без використання артилерії та авіації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: