Через кілька днів Слов'янськ може повернутися до мирного життя – Аваков

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков висловив сподівання, що буквально через кілька днів місто Слов'янськ Донецької області, який став «столицею» терористів на Донбасі, повернеться до мирного життя.

Про це він повідомив у себе на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

За його словами, сили антитерористичної операції ведуть бої з терористами в Миколаївці, в безпосередній близькості від Слов'янська. «Кілька днів ... сподіваюся цього вистачить, щоб у Слов'янську повернути людям звичне мирне життя», – заявив Аваков.

Голова МВС також повідомив, що більша частина самої Миколаївки вже знаходиться під контролем українських силовиків. «Квартал за кварталом, спільними діями збройних сил, Національної гвардії і спеціальних підрозділів МВС селище звільняється від бандитів зі зброєю», – написав міністр.

Нагадаємо, сьогодні секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій повідомив, що силами антитерористичної операції від бойовиків звільнені 17 населених пунктів у Луганській і Донецькій областях.

Як повідомлялося раніше, спікер АТО Олексій Дмитрашківський заявив, що 3 липня підрозділи антитерористичної операції оточили село Миколаївку, яке було одним з форпостів бойовиків під Слов'янськом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: